Antalya Blog Yazarlari Geleneksel 2. Bahar Etkinliği

Tuba Özgüler Özçakmak çok teşekkürler

Merhaba ;
Çok uzun zaman olmadı blog Yazarlığına başlayalı; bu etkinlik blog yazarı olarak katıldığım ilk etkinliktir, yaklaşık 6 ay önce bir macera olarak bir anda başladığım blog yazarlığım , destekleriniz ile büyüdü ve gelişti ve bu günlere gelmiş oldum, bu arada yalnız olmadığımı değerli Antalya blog yazarları sayesinde öğrenmiş oldum, Bu günü bir bardak demli çay yanında güzel sohbetler neşemize neşe kattı.
Antalyalı blog yazarları olarak bir araya geldik ben guruba yeni dahil oldum; bu gurubun içinde olmak beni mutlu etti.
Tüm blog sahipleriyle tanışmak mümkün olmadı bir koşturmayla başladı bir koşturmayla bitti.

İçlerinde bir kaç arkadaşı tanıyordum diğer  arkadaşlarla da tanışma olanağını da yakaladım,bu fırsatı bana sağlayan Nursevince Lezzetlere çok teşekkür ederim.

Bizlere sponsorluk yapan firmalara çok teşekkürler; Yeri geldiğinde sponsor ürünler ile ilgili deneyimlerimi paylaşacağım, sizlere tavsiyelerim de olacaktır bloğumu takip etmeyi unutmayın.

Güzel bayanlar neşeniz bol olsun Allah bozmasın 🙂

Güllerde pek yakışmış ablama.

Herkes kaçsın Antalya’nın blogcu bayanları geliyor alkış maşallah hepinize adlarınızı yazmak isterdim ama bilemiyorum kusura bakmayın arkadaşlar.
Bayanların muhabbeti pek koyu ne dersiniz.

Bunlarda küçük misafirlerimiz ellerinde sponsor arkadaşın şekerleriyle .

Burasıda meşhur kahvaltı yerimiz herkese tavsiye edilir.
Bizler nasılız arkadaşlar hepsi birbirinden güzeller aman nazar değmesin bin kere maşallah.

İşte burada sanırsam resim çekenler hariç tüm arkadaşlar var.
Bunlarda çok değerli sponsorlarımızın  bize olan desteklerinden dolayı teşekkürler.

Bir etkinlik daha son bulurken , cebimde yeni dostluklar yüreğimde paylaşımların bana vermiş olduğu güçle , evime dönmüş oldum, güzel bir gündü Antalya Yemek Bloğu yazarlarının toplanmasında emeği geçen herkese, ayrıca ürünleri ve destekleriyle katkıda bulunan firmalara tekrar teşekkür ederim, bu güzel gün için yeniden teşekkürler.. sevgiler

5 Comments

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.




Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.