Diş Kurabiyesi

Diş Kurabiyesi
Şeker Hamurundan Diş Kurabiyesi

şeker hamurundan diş kurabiyesi
Diş Kurabiyesi

Merhaba dostlar bu gün sizlere çocukların ilk dişinin çıktığında diş buğdayı partisin da gelen misafirlere hediye amaçlı hatıra olsun diye diş kurabiyesi ikram edilir ister yersiniz ister saklarsınız.
Bende böyle bir şeyler yapmak istiyorum.Bu işe gerek duymamım sebebi eşimim işten çıkarılması Antalya da oturup turizm işiyle uğraşınca hayliyle işsiz kalındı.

Sponsorlar




Üniversiteye ve 4 sınıfa giden 2 tane oğlum var onların masrafını çıkarabilmek için bunu yapmayı düşünüyorum.Bakalım ne kadar başarı olabileceğiz bu konu hakkında sizlere de bilgi veririm umarım başarabilirim.Bunu yapabilmemin en büyük destekçileri sizler olursunuz diye umut ediyorum desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Nişan,söz kesme,doğum,doğum günü ve diş buğdayı günlerinde ayrıca mevlitlerde hatıra olarak misafirlerinize verebileceğiniz küçük hediyeler.Kurabiyeler yenilebilir sağlığa zararlı ürünler değildir pasta malzemesi satan yerlerden ürünler alınmaktadır.Siparişle yapılan ürünlerin ödemeleri kapıdan posta yoluyla olmaktadır.

Diş Kurabiyesi

Şu anda sadece iki örnek veriyorum umarım ileride sipariş verilir de yaparsam onları da sizlerle paylaşmak umarım nasip olur.
Sipariş üzerine ürünler yapılacak ürünlerin fiyatları istenilen ürüne göre bilgi verilicek. Gönderilen mailleriniz yayınlanmayacak özelden ulaşılacaktır umarım ilgilenen arkadaşlar olur sevgi ve sağlıcakla kalınız.Ürünler uygun fiyatlara yapılacaktır. 
İster siteye mesaj bırakın isterseniz  resimlinefisyemektarifleri@gmail.com mesajlarınızı bırakabilirsiniz.
Diş Kurabiyesi
Şeker Hamurundan Diş Kurabiyesi

Diş Kurabiyesi

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.